Massief parket: tijdloze klasse

Massieve parketvloeren bestaan uit één laag vol massief hout. Het is de oudste manier van plaatsing en straalt pure klasse uit. Geen enkele vloer is identiek omdat de bewerking en afwerking volledig worden afgestemd op de wensen van de klant. Het plaatsen van massief parket wordt stilaan een kunst die enkel de parketspecialist nog hanteert.

massief eiken vloer

Meer dan 50 soorten kwaliteitshout

Elke plank bestaat uit 100% massief hout gemaakt van de hoogste kwaliteit. Massief parket is bijna onverslijtbaar en gaat van generatie op generatie over. Massief houten vloeren zijn duurzaam en hygiënisch.

Vraag prijs
parket kleuren

Kleur naar keuze

Alle houtsoorten hebben een eigen kleurenpallet. We bieden kleuren- en effencombinaties die kunnen worden aangepast aan alle decoratieomgevingen. Dit zelfs ter plaatse in uw woning, zodat u rekening kan houden met de lichtinval en sfeer van de kamer. Kiest u de kleur die perfect bij uw interieur past.

Bezoek onze toonzaal
parket boortjes

Plintjes, latjes, roosters

In aanvulling op uw parketvloer zijn ook accessoires zoals plinten, platte latjes, boorden, biesjes en houten convectorroosters in dezelfde houtsoorten en afwerking verkrijgbaar. Ze maken het hele plaatje af en verdienen daarom de nodige aandacht bij plaatsing. Zonder kieren die moeten worden verstopt met siliconen of andere vulmiddeltjes die na verloop van tijd vies woden en durven lossen.

Vraag prijs
visgraat

Kies voor een unieke vloer

Naast de houtsoort geven de juiste keuze van plaatsing, legpatroon en afwerking uw vloer een uniek cachet. Gaat u voor visgraat parket of hongaarse punt? Vernissen of waxen? Of ontwerpt u uw eigen vloer? Laat u inspireren en kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. Daar kan u alle mogelijkheden aanschouwen.

Toonzaal
verouderde plankenvloer
massief parket

Verouderd parket en plankenvloeren

Vintage is weer heel erg in. Verouderde houten vloeren zijn vaak gemaakt van eik, bewerkt om de authentieke, doorleefde look te creëren die men terugvindt in oude herenhuizen en kastelen.

Bovendien hebben ze nog een bijkomende troef: gebruiksvriendelijkheid en zorgeloosheid. Een kras van een stoel of tafel op uw verouderde parketvloer? Geen probleem, want een verouderde plankenvloer heeft van nature een getaand en verweerd uitzicht. Die kunstmatige slijtagesporen zijn heel zorgvuldig aangebracht door het borstelen of trommelen van het hout.

Zo gaan verouderde parketvloeren een leven lang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om schuurbeurten. Vraag ons meer info!

Meer info